Nevill Holt
Opera House

Pellentesque posuere, diam sed cursus iaculis, lectus augue suscipit dui, ac dapibus enim lectus non nisi. Donec nec ante lacus. Sed metus augue, porta mollis lacus sed, pharetra feugiat elit. Ut eget risus et nisl hendrerit imperdiet eget eu neque. Donec lobortis blandit ante vitae ornare. Pellentesque pulvinar vestibulum egestas. Curabitur aliquet elementum mi, non efficitur ex dapibus quis. Sed scelerisque, dolor vel mollis cursus, enim justo ullamcorper ante, sit amet venenatis purus arcu sed odio.

Quisque eget tortor eros. Aliquam eu lorem lorem. Etiam interdum viverra enim, ac molestie nulla convallis vitae. Cras pretium ac velit a tempus. Morbi id urna pulvinar, mollis eros at, lacinia justo. Vivamus nisl risus, tempor ultrices urna a, luctus molestie risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nevill Holt Opera House, nestled behind the listed stable block

Project Summary

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem.

Nunc scelerisque sed leo vitae mattis. Nunc facilisis vehicula velit, sed semper turpis dapibus id. Duis malesuada luctus rhoncus. Maecenas ullamcorper, justo non ornare accumsan, ex dolor suscipit dui, quis bibendum metus orci in velit. Fusce et eleifend nisl.

Quisque tellus leo, lobortis in mi sit amet, elementum commodo metus. Vivamus eget euismod urna, eget ornare leo. Integer mollis, enim quis convallis laoreet, ex augue rhoncus lorem, ac sollicitudin tortor ligula at felis. Vivamus eget orci felis. Pellentesque at commodo neque.

Pellentesque posuere, diam sed cursus iaculis, lectus augue suscipit dui, ac dapibus enim lectus non nisi. Donec nec ante lacus. Sed metus augue, porta mollis lacus sed, pharetra feugiat elit. Ut eget risus et nisl hendrerit imperdiet eget eu neque. Donec lobortis blandit ante vitae ornare. Pellentesque pulvinar vestibulum egestas. Curabitur aliquet elementum mi, non efficitur ex dapibus quis. Sed scelerisque, dolor vel mollis cursus, enim justo ullamcorper ante, sit amet venenatis purus arcu sed odio.

Quisque eget tortor eros. Aliquam eu lorem lorem. Etiam interdum viverra enim, ac molestie nulla convallis vitae. Cras pretium ac velit a tempus. Morbi id urna pulvinar, mollis eros at, lacinia justo. Vivamus nisl risus, tempor ultrices urna a, luctus molestie risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Client:

David Ross Foundation

Architect:

Witherford Watson Mann

Duration:

18 months

Completion:

June 2019

Value:

£1,500,000

Awards:

Shortlisting for the RIBA Stirling Prize 2019

RIBA award for Conservation 2019

RIBA East Midlands Building of the Year 2019

RIBA Stirling Prize 2019 for winning architects Witherford Watson Mann

Website:

The caption should be used to describe to the viewer what they are looking at and any other key points you want to highlight

Auditorium this is a lengthy heading that goes on and on and on and on to test text wrapping!

This is a lengthy section  to test  text wrapping!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem. Nunc scelerisque sed leo vitae mattis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem. Nunc scelerisque sed leo vitae mattis. 

Nunc facilisis vehicula velit, sed semper turpis dapibus id. Duis malesuada luctus rhoncus. Maecenas ullamcorper, justo non ornare accumsan, ex dolor suscipit dui, quis bibendum metus orci in velit. Fusce et eleifend nisl.

Quisque tellus leo, lobortis in mi sit amet, elementum commodo metus. Vivamus eget euismod urna, eget ornare leo. Integer mollis, enim quis convallis laoreet, ex augue rhoncus lorem, ac sollicitudin tortor ligula at felis. Vivamus eget orci felis. Pellentesque at commodo neque.

The caption should be used to describe to the viewer what they are looking at and any other key points you want to highlight

This is a Sub-heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. 

Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem. Nunc scelerisque sed leo vitae mattis. Nunc facilisis vehicula velit, sed semper turpis dapibus id. Duis malesuada luctus rhoncus. Maecenas ullamcorper, justo non ornare accumsan, ex dolor suscipit dui, quis bibendum metus orci in velit. Fusce et eleifend nisl.

Gallery

The caption should be used to describe to the viewer what they are looking at and any other key points you want to highlight

Roof Works

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem. Nunc scelerisque sed leo vitae mattis. 

Nunc facilisis vehicula velit, sed semper turpis dapibus id. Duis malesuada luctus rhoncus. Maecenas ullamcorper, justo non ornare accumsan, ex dolor suscipit dui, quis bibendum metus orci in velit. Fusce et eleifend nisl.

Quisque tellus leo, lobortis in mi sit amet, elementum commodo metus. Vivamus eget euismod urna, eget ornare leo. Integer mollis, enim quis convallis laoreet, ex augue rhoncus lorem, ac sollicitudin tortor ligula at felis. Vivamus eget orci felis. Pellentesque at commodo neque.

Nevill Holt Opera Theatre - Green roof and mansafe access system

This is a Sub-heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut elit posuere, feugiat urna in, sollicitudin augue. Morbi nec mi mi. In condimentum dui nunc, id pharetra tortor porttitor sed. 

Donec at nunc ullamcorper, fringilla turpis sit amet, tristique lorem. Nunc scelerisque sed leo vitae mattis. Nunc facilisis vehicula velit, sed semper turpis dapibus id. Duis malesuada luctus rhoncus. Maecenas ullamcorper, justo non ornare accumsan, ex dolor suscipit dui, quis bibendum metus orci in velit. Fusce et eleifend nisl.

Gallery of Works

Share:

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin